lauantai 11. elokuuta 2012

SITRUUNAA JA VUOHENJUUSTOA






Kaiken kalan syömisen jälkeen on viime päivinä tehnyt mieli pastaa ja juustoja.
Ratkaisu tämän mieliteon tyydyttämiseksi löytyi yhdistelemällä kahta reseptiä. Glorian ruoka&viini - lehdestä löytynyt siitrunainen vuohenjuustopasta ja Suvi sur le vif - blogin Monday pasta sulautuivat keittiössämme yhteen sitruunaiseksi pinaatti-vuohenjuustopastaksi. Sitruuna oli pääosassa ja lempeä, pehmeä vuohenjuusto jäi tällä kertaa makuja täydentävään sivuosaan. Lopputulos - Raikas ja Maukas!


SITRUUNAINEN PINAATTI-VUOHENJUUSTOPASTA

Näitä tarvitset:
• n. 350 g Gnocchi pastaa
• n. 80 g tuorepinaattia
• 1,5 dl persiljaa
• 3 valkosipulinkynttä
• 1,5 dl kermaa
• 1/2 sitruunan kuorta
• 1 sitruunan mehu
• 1 purkki pehmeää vuohenjuustoa
• auringonkukansiemeniä
• suolaa ja pippuria
• oliiviöljyä

Keitä pasta kastikkeen valmistuessa pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele pinaatti ja pehmennä öljyssä pannulla. Lisää valkosipuli ja kuullota.
Lisää kerma ja n. 1 dl hienonnettua persiljaa. Anna lämmetä.
Raasta sitruunan kuori joukkoon ja purista mehu kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta pasta, kaada takaisin kattilaan ja sekoita siihen kastike, pehmeä vuohenjuusto ja auringonkukansiemenet.
Koristele annokset lopulla persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti